Hergebruik en Marktplaats: een mooie combi!

Hergebruik zorgt voor een nieuw leven van jouw spullen en het levert je nog iets op. Of andersom, natuurlijk. Hoe dan ook is het goed voor je portemonnee en het milieu!

Hergebruik en Marktplaats zinvollerleven

Hoi allemaal. Vandaag even een kort rondje keiharde commercie en in combinatie met wat idealisme. Ik wil even de aandacht vestigen op het feit dat ik sinds kort een account op Marktplaats heb, want hergebruik is de weg voorwaarts in tijden van klimaatopwarming en de Coronacrisis. Er zijn geen nieuwe grondstoffen nodig en je bespaart nog eens iets. Dat is welkom in de op handen zijnde recessie door de Coronacrisis, lijkt me.

* Lees ook: Verdeel je uitgaven verstandig met de 50-30-20-methode *

Ruimte in je kast en in je hoofd

Soms koop ik iets, bijvoorbeeld een kek jurkje. Maar ik verkoop ook dingen. Boeken zoals je hierboven ziet, bijvoorbeeld, maar ook kleding en vast op termijn ook andere dingen die ik graag een nieuw huis gun en die zorgen voor verse ruimte in mijn boeken-, kleding en andere kasten. Bovendien zorgen die ruimte in je kast en in je huis ook voor meer ruimte in je hoofd. Alleen maar winnaars dus!

* Lees ook: Houd je vaste lasten laag en koop zo meer vrijheid *

Hergebruik is goed voor je portemonnee en het milieu

Ik vind het een fijn idee om dingen te hergebruiken van anderen, maar ook dat anderen nog iets aan spullen van mij hebben. Dat is goed voor het milieu en voor de portemonnee. En met de de Coronacrisis die de komende tijd nog even bij ons is, is dat zo gek nog niet. Toch?!

Neem gerust eens een kijkje op dat Marktplaats account van mij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here