PAAZ – Myrthe vd Meer: miniboekbespreking

De psychiatrische roman van PAAZ van Myrthe vd Meer geeft een inkijkje in de psychiatrische afdeling van een algemeen ziekenhuis

PAAZ Myrthe vd Meer 2020 mini boekbespreking zinvollerleven.nl

PAAZ (psychiatrische roman) van Myrthe v/d Meer (pseudoniem) is een aardig autobiografisch boek en leest lekker weg. PAAZ schijnt een realistisch inkijkje in de GGZ te bieden. Mijn zusje die al haar hele werkende leven als verpleegkundige in de psychiatrie werkt, vond dit een fantastisch boek en een aanrader. Ik heb dat zelf minder. Er staan wel interessante en soms rake obsevaties in. Maar al met al raakte het me niet echt. Net als het onlangs gelezen en veel besproken boek van Bart Chabot, ietwat afstandelijk en onthecht en gelardeerd met grapjes. Misschien een copingmechanisme?

* Lees ook: Mijn vaders hand – Bart Chabot: mini boekbespreking *

Koop PAAZ voor een zacht prijsje en oordeel zelf

PAAZ myrthe vd meer minirecensie zinvollerleven.nl

Voor mij is PAAZ dus geen enorme must-read. Maar anderen heel veel anderen zien dat duidelijk anders. Weinig boeken zijn overigens must-reads in mijn beleving. Als je je eigen oordeel wilt vormen, kan je het beste zelf even het boek erbij pakken. PAAZ is onder andere verkrijgbaar bij bol.com als o.a. hardcover jubileumeditie of voor een zacht prijsje als paperback. Daar kan je je geen buil aan vallen, zou ik denken. Sommige fancy koffies kosten meer.

Ik wens je wederom veel leesplezier toe! En als je PAAZ al hebt gelezen of besluit te lezen, laat dan in de reacties hieronder weten of het boek jou raakte of wat je ervan vond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here